2016. február 10. szerda
Elvira

Bejelentkezés

También aportamos noticias comprar comprar viagra de actualidad de revistas médicas y de salud de contrastado prestigio.

Kósa L. Adolf: Sikeres ember vagyok!


Kósa L. Adolf eddig mindenben sikeres volt, amihez hozzáfogott. A tévéből rövid idő alatt eltűnt, majd arról lehetett hallani, hogy multi-level marketinggel foglalkozó vállalkozásba kezdett, és nem csak ő gazdagodott meg, hanem elmondása szerint közvetlenül tizenhárom, áttételesen százhúsz embert tett milliomossá.
A tévéből rövid idő alatt eltűnt, majd arról lehetett hallani, hogy multi level marketinggel foglalkozó vállalkozásba kezdett, és nem csak ő gazdagodott meg, hanem elmondása szerint közvetlenül tizenhárom, áttételesen százhúsz embert tett milliomossá. A hétfői Jakupcsek- Mert érdekel című műsorból az is kiderült, milyen véleménnyel van minderről Vágó István, az örök szkeptikus, és hogyan látja mindennek realitását Mérő László matematikus, publicista, és a termékek oldaláról közelíti meg a kérdést Hraskó Gábor, boliógus, tudományos újságíró. Igazi parázs vita forrt ki végül a STORY TV4 műsorán, ahol a hálózatépítés támogatójaként, szószólójaként Kósa L Adolf vallott saját, munkatársai, ezzel együtt pedig a szakma sikerességéről. A másik oldalt képviselő Vágó István kissé negatívan a másik oldalt képviselte. Abban azonban egyet értettek, hogy ez egy létező, elfogadott és sokak által nagyon is támogatott szakma, ami a jövő egy szeletét vetíti előre.

Jakupcsek Gabriella az egykor vele szembe került másik vetélkedő műsorvezetőjét, Vágó Istvánt most végre kötetlenül, jó ismerősként hallgathatta meg. Jakupcseket elsősorban az érdekelte egykori kollégájával kapcsolatban, hogy hogyan éli meg azt a hullámvölgyet, amelyen ő már évekkel ezelőtt keresztülment. Vágó István elmondta: "Nem válságként élem ezt most meg. Jelenleg nincs vetélkedő műsor a csatornámon. Ám eddig ilyen műsort vezettem, és a jelenlegi állás szerint a jövőben is ez vár rám!" Szó volt arról is, hogy kortársaival változó kapcsolatot ápol Vágó István. A műsorban Sebestyén Balázzsal való jó kapcsolatáról is vallott.